Den familjära bowlinghallen i Upplands Väsby

Vår historia som hallägare började den 1 april 2014, då vi (familjen Eklund) tog över bowlinghallen. En bowlinghall som varit igång långt längre än vi. För bowlinghallen öppnade redan sina dörrar 1967. På den tiden fick man själv skriva ner och räkna ut sina poäng. Annat är det idag, då allt du behöver göra är att bowla. Allt annat sker automatiskt och du kan se på skärmarna ovanför banorna vilken poäng du spelat ihop.

Arrangemang

Vi arrangerar allt från seriebowling, tävlingar, barnkalas, företagsevent och den populära hallserien ”Väsbyligan”. På fredagar- och lördagskvällar kan ni spela bowling till partystämning. Då släcker vi ner hallen, tänder discobelysningen och spelar musik medan ni bowlar

Alla ska kunna spela

Vi strävar efter att alla som vill, ska kunna spela bowling hos oss. Därför är samtliga 10 banor utrustade med ”staket/bumpers" som förhindrar att klotet hamnar i rännan. Vi har även ”Gotlandsrännor” för dig som är rullstolsanvändare, eller är för liten för att själv rulla iväg ett klot.

Handikappanpassad lokal

Vår lokal är handikappanpassad. Så här finns hiss, rullstolsramp och en handikappanpassad toalett.

Hjärtstartare

Vi har för din trygghet installerat en hjärtstartare och samtliga i personalen är utbildade i hjärt- och lungräddning.

- Personalen -

Vi som jobbar i bowlinghallen strävar efter att ge er en rolig tid hos oss. Vi hjälper er gärna med råd och tips. Så att du kan förbätra ditt spel.