Bowlingkalas

Boka ert nästa barnkalas hos oss!

Boka Barnkalas

Ett bowlingkalas

Ett bowlingkalas kan ni boka hos oss antingen på en lördag eller en söndag mellan kl 12.00 och 16.00. Ett bowlingkalas tar upp till 90 minuter, varav 1 timme är avsatt för bowlingspel och en halvtimme för att äta den förbeställda maten och för att fira ert födelsedagsbarn i vårt kalasrum.

Val av meny

Vi har 4 standard menyval för ert bowlingkalas (bullar, korv med bröd, pannkakakor eller hamburgare med bröd). För varje menyval finns det möjlighet att uppgradera med annan dricka eller extra tid att spela bowling. Mer om detta finner du på själva bokningssidan.

MenyvalPris/barn
Korvmeny120 kr
Bullmeny120 kr
Pannkaksmeny135 kr
Hamburgermeny145 kr

Vad ingår

Oavsett valet av mat till ert barnkalas ingår det 1 timmes bowling samt tillgång till vårt kalasrum i ca 30-40 minuter. I alla våra menyval ingår 1 dricka och glass till varje barn. Själva födelsedagsbarnet får en lite present av oss. Vi har även en del tillval i varje menyval. Dessa tar ni del av på vår bokningssida.

Rekommenderad ålder

Vår rekommendation är att barnen på bowlingkalaset är minst 7 år eller äldre.

Hur går det till?

Vi rekommenderar att ni är på plats minst 15 minuter innan ert bokade kalas börjar. Detta för att vi ska kunna färdigställa banorna och få med barnens namn på respektive bana (så att de vet när och vart de ska spela). Barnen ska även få lite tid på sig att byta om till bowlingskor innan bowlingen börjar.

När det är dags för barnen att bowla samlas de vid anvisad bana och får en kortare genomgång, hur man gör och vad de bör tänka på. Sedan startar vi banorna och låter barnen spela bowling tillsammans med sina vänner. Vi håller oss i bakgrunden och hjälper till när och om det behövs.

Cafeteria

Förutom att barnen får något att äta och dricka till kalaset, så finns t.ex. kaffe, te, kondisbitar och lättare tilltugg för er föräldrar att köpa i vår cafeteria.

Egen mat eller dricka får inte förtäras i våra lokaler.

Inbjudningskort

Vi har tagit fram några enkla inbjudningskort som ni kan skriva ut och skicka/dela ut till födelsedagsbarnets gäster.